View Single Post
Staro 27.10.2017., 10:28   #5778
sakomako
Registered User

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor Tko Pregled postova
Ništa još nisu napravili. Četvrti dan bez interneta na Amisovoj optici. Stvarno su pretjerali.
Prvi dan sam, nakon višestrukih poziva i dugog čekanja, uspio dobiti korisnički podršku i izgleda da ni sami nisu znali što se događa pa je čovjek isprobao sve što je mogao. Budući da je modem u bridge modu jer imam svoj router, stavio ga je u router mode ali nije pomoglo. Kao što je već napisano, router dobiva adrese iz 192.168.x.x područja uz neki gateway koji pripada Vipnetu.
Mislim da će Amis i Vipnet zajedno s njim za mene postati prošlost jer dosta radim od doma ili se spajam doma s VPN-om pa mi je ovo poprilična tlaka.
Meni ništa nije radilo 12 dana. Svaki dan 2 ili tri puta nazivao uz minimum sat čekanja, sada je to skoro pa odmah kada se jave!

Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Genijalno... Sad mi pak i doma internet presto radit... Ista stvar - IP adresu dobija iz rangea 192.168.x.x, DNS serveri su svi 0.0.0.0... Do sinoc je radilo doma OK, sad se sve raspalo i ovdje i u uredu...

Istva stvar kao i kolega gore - radim od doma i iz ureda i koristim VPN koji mi ne radi kad se spajam preko hotspota, tako da pola stvari ni ne mogu obavit... :/
Evo danas nije opet bilo veze s internetom, no pomoglo je ono njihovo ištekavanje i uštekavanje tako da ih nisam trebao zvati. No hebiga pa to bi trebalo raditi i bez takvih stvari!

No koje je riješenje? Prijeći na B-net koji je isti kuac samo drugo pakiranje, a koliko vidim i ostali nisu ništa bolji.

To sve govori da HAKOM ne radi svoj posao onako kako bi trebao jer mu je dužnost natjerati koncesionare da rade svoj posao ili inače gube koncesiju, a mislim da bi druge tvrtke jedva čekale da se ubace u biznis.

Ovo sa VIP, odnosno B-net ili Amis samo govori da tvrtka štedi na krivom mjestu a to su stručno i obrazovano tehničko osoblje, jer svi koji smo od početka na Amisu znamo kako je ta korisnička podrška nekada radila i u kojem su roku otklanjali probleme kada ih je bilo. Ovo danas je kao što rekoh info služba a ne SZK, a viša instanca do koje se ne može je u stvari prava SZK samo je očito da ih ima premalo.
sakomako je offline   Reply With Quote