View Single Post
Staro 27.10.2017., 10:17   #1596
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Pa moras si slozit sta zelis.. Ja sam imao ip 6 nakon toga presao na g3 i prije 6ice uvijek iphonei jbg. I meni je g3 radio dobro izuzev pregrijavanja i slicnih gluposti. Mob je radio zaista dobro, povremeno zastekao. Fakat sam po pitanju fluidnosti bio zadovoljan.

Al gle kad sam kupovao novi mob bilo je sta ja zelim + sta cu ja od toga sta zelim actually i koristit. Evo ti vec IR blaster mozes iskljucit kao nesto nuzno potrebno. Ja sam ga koristio rijetko isto ne gledam tv bas.

Ali pri kupnji novog sadasnjeg G6 ja sam gledao da mi mob ima brzo punjenje, da je baterija dobra, kamera da je nelosa jer dosta slikam, naravno da je flagship jer ne mijenjam cesto mobove i ip certifikat jer ja stalno pisem neke kodove u muvingu, pa office, pa mail. I ne putujem autom na posao i na fax, sto znaci cesto sam vani na kisi..

Posto sam sa g3 i lgievim ui-em bio zadovoljan, a ip7 uz to kaj je bio preskup nije donosio te neke stvari koje mi trebaju + navikao sam se sa g3 na veliki ekran. Opcija je bila u11, s8, p10.. Htc nikad nisam volio, samsungov touchwiz uz krhke ekrane takoder, odobjan mi je i edgde i huaweiev emui minje katastrofa. Znaci odluka je pala na g6.

Moras si poslozit samo prioritete sta ti treba + sta ces koristit. Naravno i kupovna mogucnost je tu u igri.
G6 je odlican, ali ako je nekome full bitno odnosno smeta sto recimo on nema sp835, sto nema ledicu, ir blaster, sto je prednja kamera katastrofa i sto se recimo puni sporije od konkurencije onda je moja topla sugestija da ga izbjegava.

Al to ti je opet tko sta voli i sta mu treba. G6 meni ima sve sta mi treba i kako zasad stvari stoje sljedeci mob cu opet gledat da mi bude G serija LGa.