View Single Post
Staro 27.10.2017., 09:19   #1592
killuminati
Premium
Moj komp

killuminati's Avatar

Datum registracije: Mar 2017
dobro, dobar argument no s druge strane nismo svi isti niti imamo iste potrebe i želje, a i navike su nam drugačije..

kad gledam film ne zanima me tko mi šalje poruku, ako je bitno, nazvat će i to svi moji znaju.. slabo tipkam, uglavnom sam u pozivima, pa mi te poruke ne znače mnogo..

svi zvukovi koji se daju podesit su custom, znam jel stigao poslovni ili privatni mail bez gledanja..

žena uvijek ima bijeli, a ja crni/sivi mob tako da tu nema zabune..

tak mogu do sutra nabrajat, poanta je da smo svi malo drugačiji.. ledica mi nije predstavljala mnogo ni kad sam koristio G3, sad još i manje.. ne zamaram se nečime što ne mogu promijenit, prilagodim se postojećem stanju i time što imam, ali razumijem stvar navike.. ipak, nedostatak ledice mi nije dealbreaker, a to se ovdje povuklo više od nekoliko puta otkad se pojavio G6.. solidan telefon s 800 opcija, pa mi je to opetovano ponavljanje kak nema ledicu sad već postalo recikliranje recikliranog, ak me kužiš..

ko i Gabreove žalopojke kojima već godinama tupi o kameri i snimanju zvuka na svim forumima na kojima se susrećemo..

edit: ne mogu tvrdit, no možda su ir i led izbačeni radi nekih konstukcijskih razloga, veći bi mi bio problem da nema jack..
killuminati je offline   Reply With Quote