Citiraj:
Autor killuminati
jel može netko objasnit po čemu je ta ledica mast hev? stvarno ne kužim pored toliko opcija da vas muči jedna dioda..
pa aod je zamijenio ledicu koji usput prikazuje više od jedne notifikacije, odmah letimičnim pogledom vidiš vrijeme, ako je došla neka viber/wapp poruka, mail ili kaj već..
|
Meni je isto ledica pod must iako na mobu koristim aod i ledicu. Aod koristim da u stanu lakse raspoznam svoj mob od curinog, vidim koliko je sati i custo da kraickom oka primjetim novu notifikaciju. Vraga vidim koja je to notifikacija dok mob ne uzmem u ruke, a ne zelim skakati i provjeravati sto pise.
Ledicu koristim bas iz razloga sto meni aod ima mana. Gledam film s curom, dobijem poruku na nekoj whatsapp grupi (mob je recimo na muteu i nema zvuka/vibri), ledicu primjetim na metar-dva i po njenoj boji znam koji tip notifikacije je to. Sjedim na cugi s frendovima, dodje sms, ako je cura ili parking onda svjetli crveno i reagiram uzimajuci mob u ruke. U suprotnom ignore.
U gornjem primjeru imam 2 problema - aod ne razlikuje ikonu poruke za curu ili punicu, te je maltene nevidljivo koji tip notifikacije imas kad gledas mob na stolu pod kutem na metar-dva. Da ne spominjem kako iz kreveta na 3 metra ujutro znam jesam li dobio kakvu bitnu poruku ili ne - ovisno o boji ledice.
Ledica + custom zvukovi to rijesavaju. Light flow aplikacijom sve customiziram i bok. Ako dobijes poruku od cure i punice onda se izmjenjuju 2 boje ledice, dok aod pokazuje samo ikonu whatsappa npr. Dok ne provjeris mob nemas pojma sta je stiglo (ako si propustio zvuk notifikacije). Odavno nisam skakao i potezao mob sa stola na zvuk notifikacije, to mi je pocelo ici na zivce pa sam si odlucio malo olaksati zivot
Ukratko, prezivio bi bez aod-a, ali aod mi ne moze (jos) zamjeniti ledicu. Naravno, ako je ledica mikromala onda kuratz, ni to nije neka sreca.