View Single Post
Staro 26.10.2017., 21:23   #3529
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor bambi56x Pregled postova
Teksture za ME 1 neće ništa sejvovima napravit, pričam o MEUITM paketu koji je oko 4 GB. Poboljša puno grafiku armora, ali se sad nesjećam što još točno, ali se definitivno isplati stavit.

On topic - na oko 50 sati andromede sam, igra kaže 32%. Zasad sve 5 osim tih sitnijih bugova, jedino da se dijalozi ne ponavljaju tu i tamo i da svijet skonta da su neki kvestovi gotovi...
Instalirao MEUITM, nisam radio side by side usporedbe (ima po netu), a nisam ni igrao tjedan dana tako da ne mogu konkretne usporedbe vući, no teksture face su poboljšane (mada kažem i prije su mi bile dobre), no što je važnije poboljšane su teksture na odjeći jer sam to baš primjetio. Također uključio blur (inače ne volim taj efekt) + overrideao u radeon settingsima AA igre i našiljio AA dodatno tako da stvarno izgleda OK. Najvažnije je da je dobra igra tj. da ima dobar gameplay i priču. Imam 18h igranja (nakon citadele otišao feros: geth attack, igram temeljito i sve rješavam što stignem)

Zasad ne primjećujem udar na performanse zbog MEUITM, vram se digao sa 300mb na 600-njak mb (prije overrideanja AA) i to je to. Nadam se da neće biti nekih bugova i sl.
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote