Citiraj:
Autor zgmmax
Di otic stavit zimske na auto dok jos nisu procele velke guzve?
Razmisljo sam u onaj BAT na ljubljanskoj, bil tam na spuru i cinili su mi se OK.
|
Ja osobno imam najbolje iskustva sa Trulecom u Dubravi, ali to ti je istocni dio grada ako ti to odgovara. Uvijek sam kod njega montirao/balansirao i svaki puta je balansiranje bilo savrseno odradjeno. Najprije vrti gumu po felgi da bi dobio poziciju u kojoj je potrebno najmanje utega i tek onda balansiranje utezima.
I svaki puta mozes auto voziti kojom god hoces brzinom, nema niti najmanje tresnje, sve savrseno balansirano. I kotace zateze moment kljucem sto je meni jedan od pokazatelja vulkanizera koji zna sta radi, a ne kao mulci koji ga zakucaju pneumatskim zatezacem do kraja.
Gledam kotace koji su na autu i koji su balansirani u tvornici (auto kupljen pocetkom proljeca). Alu felge i na njima valjda pola kile utega, to se u tvornici stanca na traci i vraga itko od njih gleda kako da se to idealno balansira sa sto manje utega
U subotu idem kupiti i montirati set zimskih kotaca u Vulkalu (sa Continentalom TS860), pa cu imati i neka iskustva s njima.