Citiraj:
Autor xlr
Jucer odgulio rutu od zga do pule, sve po ac, psovao sam ko kocijas. Bemti led dnevna svjetla, tko ih je izmislio i tko na tako glupo osmisljen sustav nije u najnizem paketu opreme ugradio po defaultu ugradio automatsko paljenje kratkih svjetala kod losih svjetlosnih uvjeta i obavezno po kisi. Serem ti se na bijelo/sivo modernO autO i najnizi paket opreme kada te na 30m ispred mene proguta vodeni oblak i magla, a tvoje velebnO autO nema upaljene zadnje pozicije. Vidim te u retrovizoru, ali sta mi to znaci kad cu mozebitno tvrdo penetrirati u tvog SUVa.
Ljudi, barem upalite ta kratka svjetla kada su proizvodjaci auta vec toliko sjebali svijet s izmisljanjem led svjetala. Sta je tako tesko bilo uz led prednja ugraditi par crvenih ledica iza...
/rant off
|
Nema to veze sa proizvođačima, to je problem u ljudima koji ne žele ili se ne sjete upaliti barem kratka svijetla u slabije vidljivim uvjetima. Pa valjda je normalno ako je vani tmurno ili magla da upališ svjetla, barem kratka ako nemaš maglenke... prije nije bilo nikakve automatike pa su svi palili svjetla...