Citiraj:
Autor MAGARAC
Gotov servis na megi, 13 stavki i skoro 3500kn.. Od vecih stavki, prednje plocice i ulje za k. 600 kn + pdv, ulje 600kn + pdv, filter goriva 350kn + pdv, amortizeri gepeka 220kn + pdv, filter ventilacije 220kn + .. itd, ruke 3 i pol sata 700kn. Ugl veselo.. Dobio sam i miris od vanilije ali sam ga poklonio konobarici, njoj crkla servo pumpa na Pugu pa mi ju je bilo zao  100 tisuca se nije ulozilo nista osim redovitih servisa pa se sad moralo to sredit kak spada.. Sad idem jos na tehnicki, osiguranje, ranije akumulator i ode soma eura.. Jos da moram gume kupovat pucal bi si u glavu 
|
Meni sada dolazi kupovina zimskih kotaca kada jos malo zahladi i to ce me izuti samo tako.
Ako idem na GoodYear UG9 set (gume+felge+senzori) to je nekih 5150kn bez sarafa, montaze, balansiranja, kalibriranja senzora i slicnih "sitnica", ako idem na Continental TS860 onda 5450kn. Ajde bar se na ovo spremam od kada je auto kupljen, pa je lova stavljana vec na stranu. A i tjesim se sada je to tako i onda sam miran 5-6 godina do kupovine novih guma.
Nego tko se razumije ili je jos bolje probao - da li se isplati tih 300kn (dugorocno) vise za Continental TS860?
Prethodni auto je bio na UG9 i gumama sam fakat bio zadovoljan. Auto je vidio skijanja i snjega po alpama i nikad nije bilo problema s njima, nikada nisam morao lance stavljati, pa su mi iskustva s njima zaista odlicna.
S druge strane po svim testovima koje procitam Continental TS860 "razvali" konkurenciju i ispada da su stvarno nesto super.
A i Continental je proslogodisnji model dok je UG9 koliko znam iz 2014, pa racunam ipak bi se neki napredak kroz vrijeme trebao vidjeti...