View Single Post
Staro 16.10.2017., 21:11   #5735
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor wizard0207 Pregled postova
Koji sad na kraju imaš router, Eltek R3621-W2? Koji firmware?

Pitanja za ostale koji koriste Eltek. Koje imate brzine uploada? Koji firmware na Elteku? Dal vam radi Windows Update (System > Updates > Check for updates)? Meni izbacuje grešku...

Brzina uploada i dalje ne prelazi 8 Mbits (od sredine 9. mjeseca), a trebala bi biti 100 Mbits. Ne mogu napraviti update windowsa 10 (kolko sam skužio uopće se ne mogu spojiti na Microsoftove servere), ne radi prijava u windowse sa windows accountom, Windows store...
Napisao ti gore i odgovorio si mi da kao ni meni ni tebi ne radi win update, microsoft acc-ove ne koristim, ali meni recimo ni skype se neće spojit. Do njih je to i valjda će uskoro ispravit ja ih u petak zovem ako do tad neće bit promjene jer mi je ženska rekla za par dana, tjedan dana je malo više od par dana pa ćemo vidit. Što se brzine tiče to ih moraš nazvat meni su sredili bar to, al šta mi to znači kad mi nekad neće otvarat uopće stranice tipa pcekspert mi zna učitavat nekad po minutu dvije i tako random stranice kad otvaram duže zna učitavat, ne uvijek, al u većini slučajeva da.

podaci od mene isto kao i kod kolege gore.
ELTEK R3621-W2
R3621-W2_AM_v1.1.92

EDIT:
Nakon upgrejda Win 10 sa Fall update-om, win update opet radi, no skype i dalje neće.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 18.10.2017. u 08:00.
Thermaltake je offline   Reply With Quote