View Single Post
Staro 15.10.2017., 22:32   #15
trebampomoc
OP
Moj komp

trebampomoc's Avatar

Datum registracije: Feb 2013
Citiraj:
Autor D/G Pregled postova
USB wifi adapteri mogu prekidati samo ako je "razvaljena" USB utičnica na PC od stalnog korištenja pa da gubi kontakt ili normalno kod jakih smetnji od drugih korisnika wifi na istom kanalu .Svakako bolji su oni koji imaju vanjske antene od onih koji izgledaju kao memory-stick.
Citiraj:
Autor skalar Pregled postova
pa eto ako izbjegneš asusa ,manje više usb adapter ti je ok čak po meni bolji od pci kartice kako većima usb adaptera dolazi sa usb kablom(to bi ti možda bilo pametno gledati) antene ti nisu iza računala pa je i prijem signala bolji,
kod asusa su očito problem driveri ,ako se odlučiš za neki model prije same kupnje uzmi si pol sata vremena i progooglaj iskustva to ti je moj savjet,tp-link ima najmanje problema,d-link očito neki modeli su vrhunski a neki smeće.
Hvala na savjetima dečki.
Vrlo vjerojatno ću uzeti TP link 822N
Malo sam gledao i powerline, čini se zanimljivo kao jedna od nešto skupljih solucija.

edit: uzeo sam TP-Link TL-WN822N, budem nakon par dana napisao dojmove, na prvu se čini solidno

edit1: za sada sam zadovoljan s TL-WN822N, s time da mi je max brzina 30 Mbps, čekam da mi Bnet digne speed na max 120Mbps, pa ću onda javiti koliko dobijem preko wifi usb routera.

Zadnje izmijenjeno od: trebampomoc. 17.10.2017. u 22:01.
trebampomoc je offline   Reply With Quote