Citiraj:
Autor hEROD
Nakon pitanja za preporuku između p10, op5 i s7 ipak sam se odlucio za s7.
Hvala na preporukama od forumasa, nadam se da ce me sluziti kako treba 
|
Sa Samsung mobitelom ili tabletom ćeš teško pogriješiti. TouchWizzz magija nije bez vraga. Evo naprimjer, gledao sam za sebe dual SIM budget telefonče za 1000 kunica i nakon stomiljona pregledanih izbor mi se sveo na Lenovo C2 Power, Motorolu Moto C Plus ili Samsung J3 (2016) Duos. Na kraju sam se (iako još nije kraj) zbog hrpe sitnih detalja koji fale prvoj dvojici (i činjenice da će ga nakon mene koristiti ženska osoba iz familije) odlučio uzeti Samsungića. Okej, Ima starijeg andru, pol gige ramka manje i samo osam gigi za storiđ, ali brate mili... Za samo 10% više para dobim SAMO LED od 5 inča, podršku za microSDXC kartičice i USB OTG (za spajanje điđa raznih), ali ništa manje bitno nije ni to da fakat lijepo zgleda sprijeda (jer u pozadinu ionak nije pristojno da se gleda, a i na njoj itak odmara kad mi nije v rukami), tanak mu je struk i ima TouchWizzz pa je lijep i iznutra, dakle ikonografski blista. Ne znam samo da li da uzmem bili s izraženim crnim podočnjacima (neka stajling shema meni neloša) ili crni na kojem se ti podočnjaci ne kuže pa da bude šatro klasičar?
P.S. Baš volin taj zamzung. Pod kožu mi se zavuka. Sviđa mi se više od poligamije! 1♥