Tema: Automobili
View Single Post
Staro 11.10.2017., 14:18   #32068
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Ja bi isto vozio, čak planiram samo vikende/noći. Ono što mene zanima, napisao si da uz redovni posao udaraš. Kakva je stvar sa knjigovodstvene strane? Dal imaš kakvih obaveza prema nekome, il ti isplate na račun tvoj dio i bok?
Prijava ide na dopunski rad ili kak se vec zove, imam oko 400kn troskove za to, mjesecno. Trebas izjavu od svog poslodavca da ti dopusta taj dopunski rad i dalje knjogovoda to sreduje. Frend ima jdoo i vozim za njega a inace uzimaju 15-20 %. Uglavnom mislim da se ne isplati ak ne zapnes bar 4 dana u tjednu jer ima troskova i svega toga. Ja sam isto mislio vikendi i sl. ali treba zapest malo vise ako se hoce neka konkretnija lova zaradit. Zanimljivo je da su mi 80% voznji zene od 18-30 godina. Nema parfema koji ne mirisi/smrdi u jutro kad udem u auto.

Trenutno nije hajka na uberase, zato i radim jer se malo smirilo.

Petkom i subotom moze zaradit 450-500kn minus goriva i postotak za gazdu. Klinci vise uopce ne hodaju Meni je nafta do 30% od prometa. Dobije se i dosta tringlta, jucer sam imal preko 40kn na 12 voznji.
Mislim da je 2006 najstarije godiste kaj moze vozit, Golf klasa auta sa 4 vrata treba bit kolko sam vidio. Dacia Logan 0.9 sa plinom je najisplativija, novi izade oko 10 tisuca eura sa plinom na tvrtku.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 11.10.2017. u 14:46.
MAGARAC je offline   Reply With Quote