View Single Post
Staro 27.09.2017., 21:29   #4
tborzic
Premium

Datum registracije: Nov 2001
Vecer,

hvala na odgovorima, no, kako kaze poslovica da je pretpostavka majka svih zaj..., to je i ovdje slučaj (s obje strane).
Moja je greška jer sam pretpostavio da se podrazumjeva da parametri koje nisam naveo ne mogu promijeniti (ovo ne mogu treba shvatiti kao da nema potrebe ni volje).
Pretpostavka druge strane je da je veza spora.
Dakle, s postavkama koje su sada imam brzina je 10/2 Mbps, što, za kulturnu sredinu jest nešto ispod ljudskog praga dostojanstva, no za mene je prihvatljivo (povremeni surf, mail, youtube).

E sad, da želim, promijenio bi AP stranu na nešto od 5Ghz (po kući imam nešto što mogu iskoristiti s moje strane), ali zasad mi ne treba, a iziskuje (osim nešto financija), pristup objektu koji nije uvijek moguć i nešto planinarenja po stupu, što, za sada, ne planiram .
Moje je pitanje (smatram) bilo dosta jednostavno.
Naravno, da jesam pokušao (kratkoročno) prebaciti AP na g standard i da, bilo je nekog povećanja brzine (ne sjećam se sad koliko, možda na 15-16 Mbita, ali ne sjećam se, bilo je prošle godine), a vratio sam na b standard iz razloga mog prvog posta (dakle, dulje od potrebe nekog manjeg testa nisam držao).
Ali, možda sam u krivu, pa nekih negativnih efekata promjene na standard veće brzine ne bi smjelo biti?

Edit, zamolio "admina" da prebaci standard, za sad nema promjena, što se mene tiče case closed , i ovako je dobro

Zadnje izmijenjeno od: tborzic. 27.09.2017. u 21:35. Razlog: dodatno
tborzic je offline   Reply With Quote