View Single Post
Staro 18.09.2017., 00:21   #1433
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Necu vise kritizirati lg kamere materemi. Kakva snaga volje, skidam ti kapu (udaljavam se u tisini)
Zašto ne bi kritizirao? Ovo je pcekspert a ne face ili insagram di svi "pričamo kak nam je sve super i supač".

Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
Ma LG je izgubio kompas nakon odlicne kamere na G4, ovo trenutno je tak tak, ajd, kolko tolko softver spasava stvar, al izgleda da svake godine smanjuju senzor na kameri, ne znam kaj im je doslo.. Ocito se oslanjaju na softver, a za hardver, ko ga sisa..
Ja i Pixeli su tu kao i HTC 10 odnosno LG 5X..
Neznam kaj bi ti rekao. Moje mišljenje je kao sto drugih, jednako vrijedno. A sve moguće recenzije koje sam vidio (a vidio sam ih hrpu) pokazuju da G6 ima dobru kameru, u rangu s najboljima. Plus taj wide mod koji je korisniji od onog fake bokeha. Realno. Mane nejgove kamere sam već naveo pa da se ne ponavljam. Više je softverske prirode.
Svaki flagship 2017 ima mane, neke nepremostive (kako koja i kako za koga). Pixel je brutala od moba al je skroz fejlao na testu svjetline ekrana (i po speckama i na samom testu). Slično je proššao i Onepus5. A ovdje se spominjalo kao LG ima pretamni ekran. Prije da je "zlatna" sredina. Svaki fleg ove godine ima mana a LGu nisam našao niti jednu ozbiljnu manu. A drugima bome jesam (u rasponu do 4 tkn - njuškalo). U11 je sigurno bolja opcija od G6ce ali je i skuplji osjetno. Note da ne spominjem...Vidjet ćemo kak će bit sa V30 i G7.....

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 18.09.2017. u 00:29.
Tvrdi je offline   Reply With Quote