Lik iz E.U. prodavao jednu stvar na aukciji sta mi treba i pitao ga ja na private moze li za Hrvatsku...on kaze aj moze tolika i tolika postarina..ja ok...pitam ga eventualno i za buy it now cijeni i ispali neku brutalnu cijenu, ja mu se zahvalim i kazem da cu ipak okusati srecu u bidanju. Proslo bidanje i nekim cudom ja dobijem ali po cijeni dosta manjoj nego sto mi je bila maximalna jer iz nekog razloga nije bilo puno drugih biddera. E sad ta cijena nije bas skroz niska, recimo da sam dobio item za 200 eura a realna cijena mu je 320 eur. I naravno kako nakon sto sam pobjedio morao sam mu slati zahtjev da mi posalje ukupnu cijenu, dakle i sa postarinom, jer mu drugacije ne mogu platiti, ni traga ni glasa od njega...pretpostavljam da je lik razocaran cijenom koju je postigao i odlucio se da ne odgovara nista.
Mene zanima pretpostavljam da mu ne mogu nista osim los review? Imam dokaz u private da je pristao na postarinu i ostalo ali naravno ne mogu ga prisiliti da navedeni item posalje?
Usput, da i pisem ebayu da je lik u najmanju ruku mutan o dokazem sve ovo sta pisem, kakve uopce sankcije takvi dobiju?
E i zaboravih napomenuti govorim o liku sa preko 100 trgovina, mislim sa jednim do sada losim reviewem.