Citiraj:
Autor xlr
Mozda su ti zato neke fotke koje si stavljao preplave/hladne? Ako imas blue light filter i igras se s manualnim modom kamere onda to nije bas sretna kombinacija... (Sjecam se da si stavljao u temu s fotkama neke sampleove pa su ljudi komentirali da su prehladnoplave)
|
haha ja sa mislio da je namjerno stavio neki plavi filter kod fotkanja...
btw, baš sam jučer pričao s frendom koji je profi fotograf već godinama...on veli da nema smisla raspravljat o kameri na mobu. Sve je to ionako za instagram, forum, fejs, za pogledat na mobu. A na kompu se ionak gleda najčešće u smanjenom prikazu. Full reza i veličina slike nije bitna kod tih slučajeva, niti se ide toliko u detalje s kvalitetom... kad se i printa na standardni format - fotke izgledaju odlično na svakom boljem novijem mobu. Ja ak i gledam fotke gledam ih na kompu na smanjenom prikazu ne gledam ih u realnoj veličini (iako kad ih, rijetko, raspalim u full veličini na cinemadisplayu izgledaju ok, bar većina). Na mobu izgledaju odlično. Hrpa ljudi stavlja i filtere, fora se s tim igrat. U svakom slučaju kamera mi je bitna na mobu al definitvno kod svakodnevnog korištenja mi je bitniji ekran (veličina, reza, kvaliteta), baterija, da ne šteka i ne radi glupe bugove tipa screen dimming (ko na P10) ili da mi se ne grije previše. G6 ima sve to. Zanimljivo je da se nakon dužeg igranja i fotkanja te surfanja prek 4G mob jedva osjeti da se išta zagrijalo. Pa sve je to važno. Dal je 835 ili 821 snadragon unutra isto nije tolko bitno, ne samo jel još nije izašla igra koja bi oznojila oba procesora već i zato jel je bitna i optimizacija. Imamo slučaj npr. sad s zadnjim Kirinom koji kupi scorove, na vrhu je i sve vrti odlično al kad se usije onda pada drastično.
Kao što je Brko spomenuo jedina dva mala prigovora bi imao na svjetlinu ekrana od G6ce. Iako je dovoljno svijetao i na suncu (kad se stavi na 100%) ipak malo zaostaje za nekim konkurentima. Ista stvar s prednjom kamerom iako je ona iznenađujuće solidna i dobro se drži sa konkurentima iako je dosta slabija speckama....
V30 u EU izlazi za nekih 12 dana....živo me zanima cijena kod nas. Ne bi smjelo biti više od 5 tkn.
Multimedijalno đubre.
V30 osim face unlocka ima i voice unlock. Dakle npr. snimiš da ti se otključa kad kažeš "majmune".