View Single Post
Staro 15.09.2017., 10:27   #5
Astral
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2005
Pa da probam objasnit da vidim ima li tko ideje za ove duhove koji se desavaju...

Znaci dodem kod frenda da stavimo moje rame u njegov komp, a ja da uzmem njegove. On ima nesto noviji z97 il tak neki chipset maticna, ugl njemu mora bit 100% kompatibilno.

Stavimo mi moje rame nutra, nista, komp se pali al nema posta. I tako isprobavamo samo 1 keks pa mijenjamo utor, pa bateriju vadimo van, NISTA.

Onda stavimo 1 keks moje + 1 keks njegove stare memorije i jbt komp se boota, najnormalnije vidi i moju i njegovu memoriju. Izvucemo njegovu van, dodamo jos jedan keks moje (znaci sad su oba keksa moje meme nutra) i najnormalnije boota, i mema radi na 2400mhz, sve 5...

DUHOVI.

I sad ja dodem doma sa njegovom memorijom i KOMPLETNO ISTA STVAR se desava. Stavljam njegovu po 1 keks pa razlicite utore, pa bateriju vadim - nista, nema posta, komp mrtav.

Znaci sad u teoriji bi trebo uzet jedan stari keks od frenda da mi PROBUDI moj komp pa da nekako prepozna ove njegove rame koji su Hyperx Fury 1800mhz 2x4gb, 1.5v standardnih im treba.

No da ga ne zezam opet probat cu sa posla neki skroz deseti ddr3 posudit da vidim hoce li se moje cudo od kompa probudit...

Imate li slicnih iskustva? Koji vrag se tu desava?
Astral je offline   Reply With Quote