Tema: Košarka
View Single Post
Staro 15.09.2017., 09:57   #2226
windfucker
Guest

Iskreno, nisam mislio da će ih baš ovako pomesti, malo glupo je sada to reći, ali mene su iznenadili.
Slažem se sa vama, Srbi i Slovenci za zlato, a onda će to biti pravi "pokolj" u finalu.
Poslastica

P.S čast Rusima, ali Grci su pokazali da se protiv njih može, a i uvjeren sam da Srbi imaju kvalitetu da dovrše posao sa Rusima.

EDIT: Nisam čitao par dana portale o našima, nisam mogao to sve skupa gledati. Nije vijest od danas, no oprašta se Simon, navodno bi i neki drugi mogli njegovim primjerom (spominju se Roko, Žorić, Popović koi je ionako "reaktiviran", itd).
Prva vijest vezano uz reprezentaciju nakon dugo vremena "u aj'falaboguviše/normalnome" smjeru.
Dosta je bilo patnje.

A vidim da pljuju i po Šariću starijem jer je oprao sina, i to onako, poštenski.
Ja mu skidam kapu uz duboki naklon do poda, pravi otac, pravi čovjek i sportaš kakve više ne rade
Taj ne zatvara oči pred problemom nego prvi ustaje uprti prstom u šrž problema- parafrazirano: "jesi mi sin, ALI: usrao si motku, nije ti prvi put, sam si kriv za to i izvoli se srediti se jer te nemamo vremena više čekati."
Surovo, točno, ispravno. Svaka čast, još jednom.
Mi (tj. ja prvi ) tu pizdimo na (ne)igru naših, a sada zamislite kolio je Šariću starijem bilo bolno ono gledati...ma, užas.
Tu bitku Dario mora dobiti sam protiv sebe jer više nema pravo na status igrača "od kojega se očekuje ovo-ono", "igrača koji dolazi".
Prošla baba sa kolačima
...

Citiraj:
Autor demetrius Pregled postova
moguće,nego slovenija ima trenera iz srbije,sumljam da bi prošo za našu klupu,ali zašto ne uzmemo stranog trenera ako naši treneri ne/valjaju.
'Ajmo postaviti ovako: zašto ne probati bez trenera? Šta to imamo izgubiti i šta će se dogoditi što nam već nisu priredili?

Ozbiljno: dokle god se mi bavimo brojanjem krvnih zrnaca, nema tu sreće.
U poziciji smo, zapravo, da trebamo ljubiti guzicu onome tko bi uopće hito stati za kormilo našega broda, sada i ovakvoga, a da taj, opet, nešto vrijedi i da dolazi "bez fige u džepu".
Tu smo mi sada, i to smo sada, da se ne lažemo

Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 15.09.2017. u 10:33.
  Reply With Quote