Znaci ti i ne mozes uzeti nista vece od 12-ke i to ulazni inverter , a za te pare klima koja najvise daje je Fujitsu ASYG 12LLCE , pa ako ti je najbitnija dnevna soba onda je stavi tamo. Stavljanje klime u hodnik nije dobra opcija , malo je to m2 . brzo ce i ugrejati i ohladiti pa ce se cesto i gasiti , tako kazu iskustva korisnika sa drugih foruma . Sa pozicije 1 tesko da ces rashladiti i ugrejati bilo sta sem dnevne + tepezarije , sve ostalo je upitno . Zato kazem, ako ti je dnevna prioritet onda je stavi tu , a ovako na oko , kad bi gledao najvecu mogucu pokrivenost prostora sa jednom klimom , pozicija 4 je po meni najbolja moguca , samo sto mi se ne svidja sto se tu nalazi i kuhinja . Sa te pozicije bi klima mogla najvise prostora pokriti i naravno da bi krilca izduva morao usmeriti ka vratima hodnika da moze sto dalje dobaciti . Moraces sam da preseces iz razloga sto tesko da ce ti jedna klima odraditi posao kako treba a sa druge strane ako ti je bitna samo dnevna + trpezarija , te ces je paliti samo povremeno , onda logika govori da treba biti na poziciji 1 ..