View Single Post
Staro 13.09.2017., 09:35   #1380
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor devaa Pregled postova
Mah, samsung tv definitivno 1st choice, no mobovi ne dolaze u obzir nikad.
Kod mene je i TV LG. Prezadovoljan sam. Kad sam kupovao prodavač je skužio da sam upućen pa je bila druga spika. Ispalo je da konkurentski Samsung model ima manje konektora, isti hardver i ekran, plastični okvir (kod LGa aluminijski) a bio je skuplji 700 kn. Pa ti vidi. Sad ovaj sljedeći Tv će opet bit LG samo kaj ću stavit prek pol zida u boravku (žena će bit "oduševljena").

Citiraj:
Autor devaa Pregled postova
ja iskreno vise ne cekam ni ebay, ni amazon ni nis.. Em kaj razlika u cijeni vise nije neka posto moras platit prilikom preuzimanja postaru, kad si to zbrojim maskica s ebaya me izade jeftinija 10kn haha.. + to cekanje, jos ajde kaljeno je kod nas preskupo pa se to isplati. Al isto nisam cekao ni za to jbg kupio za 40kn nikad ne znas.. Vec sam 1 i razbio tocnije baka mi srusila mob sa stola.
Problem je kod ebaya kaj si bez maske neko vrijeme pa je opcija da se naručuje prije nego se kupi mob (ako si čvrsto odlučio). Ja sam uzeo neku jeftinu prozirnu masku za te dane. Npr. kvalitna maska Ringke Onyx je kod nas 170 kn (za G6) a kolko znam ima ih samo u jednom dućanu pa je izbor sužen. Mene ta maska na ebayu došla 80 kn a dođe za nekih 10ak dana.

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 13.09.2017. u 09:41.
Tvrdi je offline   Reply With Quote