@brko to stoji ali i okrenutim na poledini i straznjim zvucnikom opet se cuje... 😝
Ma lako za to kaj je gadan mob. Nego sam vec vidio probleme sa nekom zutom mrljom po ekranu, vidim u principu da se ljudi malo, malo na nesto zale.. To puno govori o mobu... Mah, samsung tv definitivno 1st choice, no mobovi ne dolaze u obzir nikad.
@tvrdi ja iskreno vise ne cekam ni ebay, ni amazon ni nis.. Em kaj razlika u cijeni vise nije neka posto moras platit prilikom preuzimanja postaru, kad si to zbrojim maskica s ebaya me izade jeftinija 10kn haha.. + to cekanje, jos ajde kaljeno je kod nas preskupo pa se to isplati. Al isto nisam cekao ni za to jbg kupio za 40kn nikad ne znas.. Vec sam 1 i razbio tocnije baka mi srusila mob sa stola.
A puko je jer ja imam ultra thin clear case. Htio sam prozirnu doduse ne ultra thin, tako da mislim da cu nabavit prozirnu neku normalnu, jer ova mi ni nejde preko rubova ekrana, tako da mob kad padne drito na kaljeno roka i puknut ce svaki put. Inace spigen ima dobre caseve i kaljena, medutim ja ti obicno kupim 1 maskicu i nju imam dok imam mob. Meni se to neda mijenjat stalno. Jedino bi sad neku normalniju radi bolje zastite.