12.09.2017., 16:40
|
|
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
Autor devaa
Jeboga patak Tvrdi okidao si meke slike hahahaha... Sirokokutna kamera je super opcija. Sad za neke fotke treba se malo isprsiti po postavkama.. Ne znam
|
Ma nisam sve. Samo prve fotke al mi bilo čudno haha...
Citiraj:
Autor devaa
Subjektivno SoT 6-8h, punim svaka 2 dana jucer u 6 ga skinuo sa punjaca trenutno na 64%, mogu na kisi slat mailove, pisat po wordu i excelu... Ima senzor otiska ne volim koristit fizicke tipke. Ima brzo punjenje, softver je fakat fluidan sa ovim zadnjim updateom, ima super screen to body ratio, ogroman lijepi zaslon.. Solidnu kameru, "odlicnu" prednju hahaha.. I mob dobro radi, cak sam i zadovoljan ram managmentom. A da ne pricam koliko se ne grije za razliku od starog g3. Nemam se fakat kaj zalit. P10, s8, u11, ip7, op5 ak su bolji nek su bolji boli me đoko. Previse toga volim na lgu koliko god me g3 razocarao po puno stvari. Ali imaju tih neki sitnica tap to wake, capture+, dodavanje navigacijskih, neam pojma manje je vise.. Meni su te sitnice bitne i korisne u svakodnevnom koristenju.
|
Ma bolji su k....kad se zbroji cijena, bugovi i što se dobije....a koji smo imali izbor? S8 je bio puno skuplji od G6 kad sam uzimao P10, plus kaj je ko igračka u ruci....i taj 2D ekrančić...P10 mi je fejlao na najjače (osim kamere)....ostaje G6 jel U11 je skup i ima svojih mana....OP5 mi ne dolazi u obzir jer nema HR gare, resale value nula bodova...slično i Mi6....ajfon nisam imao od 4ke...A i skup je za mene....Sljedeće godine V30 po cijeni ovog sada i super...
Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 12.09.2017. u 16:47.
|
|
|