Citiraj:
Autor croi1
Meni Narcos S03 dosta lošiji od prethodne dvije sezone. Pomalo dosadno i neki glumci mi se nikako ne uklapaju u seriju (ona dva mlađa DEA agenta bi bolje pasala u neku glup i gluplji seriju). Sezona se svodi samo na lov, nema "poslovne" strane narcosa. Na momente prejadni efekti, ono kad na ogradi reže žice pa padaju iskre po liku ispod, efekti za krv (totalni debilizam), bolje da su koristili ketchup.
|
Ovak nešto ?
Slažem se s komentarom o mlađim agentima, i ja sam osjetio neku nelagodu s tim u vezi u početku, al to je to nema više nužno John Wayne fore to je u Narcosu zna se tko, samo sam se zabrinuo da nisu možda odlučili gay paradirati, ali srećom nisu.
Kako nema poslovne strane kad agent Penja u svakom uvodu epizode vrlo jasno opisuje situaciju, vidi se organizacija gdje koji 'kum' radi, računovođa, skladištar, onda onaj igrač koji se skriva po bankama, odvjetnik, prijevoznik i td. do stražara da ne kažem šefa osiguranja

. Narcos je vrlo lako pratiti, vrlo uvjerljivo prikazan meni zastrašujuć svijet ' lopova i policije'.