View Single Post
Staro 11.09.2017., 22:06   #1357
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor picajzlaaa Pregled postova
Hoće li biti velika razlika uzmeđu G6 i V30? Možda netko tko je probao G5 i V20 zna... Zanima me sve osim kamere, za tu znam da bi trebala biti bolja.
Bit će najveća razlika u cijeni. Ogromna. Kad V30 izađe. Po onom što je poznato V30 će imati P-OLED ekran (u teoriji kao bolji od ovog Full vision IPSa u G6ici), imat će više interne memorije 64vs32GB. Imat će opet dual kameru s većim otvorima blende ali mislim da to neće biti neka velika razlika u konačnici (kvaliteti fotki),mada ova wide angle bi mogla bit osjetno bolja kad se slika po lošijem svjetlu. Imat će istu bateriju ali veći ekran: 6 vs 5,7 " pa nisam siguran hoće li mu SOT baterije biti bolji od G6. Sumnjam. Naravno V30 dolazi sa Snapdragonom 835 što u realnom svijetu ne znači da će letjeti u odnosu na G6 ali će u sintetičkim testovima sigurno briljirati. Imat će jednako jadnu prednju kameru po čemu LG sad već postavlja neku laganu tradiciju.
Sve u svemu ja pičim na G6 do kraja sljedećeg ljeta a onda vjerojatno V30 jel u to doba će negdje izaći G7 koji će bit opet puno skuplji a računam da bi tada V30 mogao imati otprilike cijenu koju sad G6 ima u dućanima (pogotovo ako se neće prodavati kao lud, a neće).
Tvrdi je offline   Reply With Quote