View Single Post
Staro 11.09.2017., 16:27   #1354
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Da al to ti je prvih 2 sek.. Nakon sto je bio privremeno off.. Vjerojatno iz razloga ako si mob na stolu drzao ekranon prema dolje. Aod je bio naravno off pa kad si ga okrenuo nakratko se pojaca svijetlo da vidis dali si sta propustio i onda se opet standardno prigusi. Mislim ja sam bivsi ajfonovac pa sam navikao vec da ledice nema, al mi je tako bila sjela na g3 da ono, zao mi je sto je "nisu" mogli ugurat u g6...

Ma kazem google app je oke doduse meni nista posebno... Ja samo i koristim stock kameru i naravno manual postavke... Mada bi volio sa nekim nadolazecim updateom vidjeti i portrait mode. Koliko sam mogao primjetiti ni v30 sa 6.0+ uix i 7.1.2. ga takoder nema, a bitno da je v30 naglasak na kameru. Dok ga moj buraz na lanjskom honoru 8 ima. Bezveze, al ajde. Bitno da su mi uveli prepoznavanje lica i mini screen. Ovo prvo cu koristit nikad pored zaklj uzorka i senzora prsta, a mini screen isprobao iz zajeb. Jebo ih to.

Iako komb ovih gumba osjetljivih na dodir obozavam, za spustanje trakr obavijesti + dodao sam si dolje capture+ taj capture+ ne znam ali mi je predobar 😬