Tema: Košarka
View Single Post
Staro 11.09.2017., 13:26   #2201
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Datum registracije: Oct 2016
Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
potpisujem. odi u prvu birtiju i popij pivo na moj račun
Hvala. Srce si

Citiraj:
Autor Fatal Pregled postova
Dublja analiza, otpilat 70%ekipe, radit puno vise u svim omladinskim sekcijama. Treba djecu vratit na ulicu da igraju kosarku. Dok se nesto dublje ne promjeni treba prihvatit cinjenicu: da imamo jednog vanserijkog igraca, jednog natprosjecnog, a ostalo su sve instant zvijezde i nedokazani igraci koje mediji dizu u nebesa. I prihvatit da smo europski prosjek, dakle od 7-12 mjesta u europi, a ne zivit u proslosti. Slicno vazi i za nogomet. Jedino gdje kontinuirano imamo uspjehe u timskim sportovima su rukomet, i posebno, vaterpolo
Slažem se, pogotovo sa ovim. Problem je jedino šta naša dica košarku smatraju sprdačinom od sporta. Godine šamaranja po natjecanjima su uzele svoj danak, tako da danas klinci gledaju kako da se poistovjete sa Messijem ili Ronaldom, šta je sasvim razumljivo ako su im alternative Ukić ili Bilan, bez uvrede ikome.
Kod mene u kvartu prije nisi moga doć na koševe, sad zjape prazni, a skoro sam svakodnevno neposredno blizu doma trostrukog prvaka Europe tako da ti to sve govori. Reprezentacija ili klubovi, neznaš šta je gore.
Uglavnom, bez rovovskog rada na svim razinama, nastavi li se ovakvo nizanje neuspjeha i dalje, smiješi nam se košarka na razini na kojoj nam je i odbojka
Ante M je offline   Reply With Quote