Tema: Košarka
View Single Post
Staro 11.09.2017., 12:05   #2197
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
JEBEŠ igrača koji nema muda preuzeti odgovornost na parketu
zasto jednostavno ne postavimo stvari direktno: Ukića se više nema što zvati da nastupa za reprezentaciju. znam da je tu oduvijek, znam da on sam uvijek napomene da se uvijek odazove, ali vjerujte da bi rezultat bio bolji da nam na poziciji playa igra neki mladi, bahati i prgavi momak koji teško da je jučer mogao odigrati lošije od Ukića i Popovića. jedina stvar koji oni u napadu rade je prijenos lopte preko centra i odmah se staje, lopta se prima s obje ruke i nema dalje, traže se suigrači pa nek naprave kajgod s loptom

za razliku od njih, taj Šved je gospodin čovek, ima double double u 30. minuti, šutira svaki drugi napad, uopće nije bitno jel fula ili pogodi jer je barem šutirao, dakle postoji šansa za koš, dok s druge strane Ukić prevede loptu preko centra i sakrije se u čošak, doslovno se skriva od lopte i protivnička obrana uopće ne mora misliti na njega jer znaju da neće šutnuti ni ući pod koš

Aco zbog 3 brza faula stavi Simona na klupu i ne vraća ga do kraja tekme. ne znam tko je tu lud, ali nekaj ne valja, ali vjerujem da su umjesto Ukića, Popovića i Žorića u sastavu bili ozlijeđeni Arapović, Zubac, Žižić, Hezonja i taj toliko željeni play kojeg očito nema među nas 4 milijona, barem nebi imali taj glupi gorki okus u ustima kao sad. zaključak bi bio da su mladi reprezentativci stekli potrebno iskustvo, junački se borili, ali ispali od uigranih Rusa. nitko nebi pljuvao kao što to upravo radimo

i zadnje, Tomas. igrač koji je imao svoj prime u Realu tamo 2008., isto je u repki jer se ozlijedio na onom nekom turniru i propala mu sezona, ali brate mili, tko njega nazove "obrambenim specijalistom" taj ne zna kaj priča. idite sami iz repke, nemojte čekati da Vas neki novi izbornik potjera, ne treba vam to.
adaksinjo je offline   Reply With Quote