Ne, nisam probao flashanje, izgubio sam sinoć malo živce s tom kantom. A osim toga, ako su memorijski moduli ISTI zar ne bi trebali raditi ako jedan radi? Posebno ako rade u različitim kombinacijama (GEIL-Kingmax-Corsair). Zvat ću ih danas, ako kažu da flasham BIOS možda to i napravim, ali mi se čini jako glupo flashati BIOS radi jednog memorijskog modula koji ne radi (niti sam niti uparen) dok istovjetan ( pomalo se i pitam da li su isti)modul radi sasvim normalno. Posebno zato jer je sve kupljeno novo, i sve što je stavljeno na ploču radi s tom pločom. (doduše GEIL memorije nema u knjižici pod deklariranima, ali isto tako niti Corsaira niti Kingmaxa koje sam stavljao). Prvi put sam uzeo GEILa i čini mi se da više neću... Osim, naravno, ako ABIT ne proizvodi jako pametnije ploče od ASUSa (makar bile starije jer ako "neispravnu" memoriju ubodem na moju matičnu i ona bez greške nastavi raditi na agresivnim postavkama - a ni na ABITu nisam nikad flashao BIOS) ali dosad s ASUSom nisam nikad imao problema, sve je radilo stabilno i sve što sam stavljao na te ploče je radilo ok (naravno ako je ploča imala podršku za takve komponente). Ma zbunilo me to što jedan radi a drugi ne radi, a isti su... ili nisu? :mad: