Tema: Košarka
View Single Post
Staro 11.09.2017., 10:53   #2193
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Datum registracije: Oct 2016
Pa nije smisao košarke da igrači ubacuju šuteve preko ruku, nego da se odradi akcija da se stvori višak prostora ili na postu ili na šutu. Šta će nam i 3 Bojana, kad Asa za nijednog nebi iskreira akciju. Ovako se svede daj Bojanu ili Šišiju,a ostali gledaju. Ne daj Bože da nešto sami pokušaju, neki blok napravit ili se otvorit kad je ovaj udvojen pa uzet šut. Kapetan je ima jučer koliko, jedan neuspješni šut za 3 poena :rofl: , preuzimanje odgovornosti nula bodova.
U obrani isto luda kuća, ne zna se ni ko ni kad treba preuzimat igrača, nered živi. Ruke spuštene, dopušta se bombardiranje po košu.

I naravno, onda Bojan mora uzimat šuteve preko ruku di se troši nemilo, Šiši uleti u nervozu i nastoji se izvuć nerezonskim dugim dvojkama i sličnim pizdarijama, plus pod dodatnim pritiskom da nisi sposoban obranit ništa...a sa druge strane imaš jednu posloženu ekipu koja igra obranu, vrti napad koji ima glavu i rep, i ima trenera koji je taktički na nivou natjecanja i za razliku od našega jučer, prati zbivanja na terenu, anticipira neke stvari pravovremeno jbg.

Dok Asa, sa druge strane drži u igri Šišija kojem se zbilja ne može zamjerit htijenje i želja jer se vidi da je ima napretek, ali hebemu ako ga ne ide zašto ga ukopavaš i dopuštaš mu uzimanje nerezonskih šuteva i zabijanja di ga samo dalje ukopavaš. Prepoznaj moment, ohladi ga nekoliko minuta pa ga onda probaj vratit, ono nastoj promijenit kurs zbivanja, ako mi to vidimo ka laici treba bi i on.

Da ne spominjem gluposti oko nedostatka energije u prvom poluvremenu. Mislim spremaš se za tu utakmicu turnira koliko, 2 mjeseca, nije mi jasno kako možeš uć ispražnjen na početak nije mi jasno. Priprema utakmice, kako taktički tako i psihološki nula bodova.

Ima u ovom neuspjehu istine i u bezmudosti igrača, ali ima bome i u limitiranom Asi i stručnom stožeru. Da ne pričam u dubinu pa da se dotaknemo devastiranih klubova koji bi tribali bit baza za igrače, a trenutno su na jako niskim granama.
Ante M je offline   Reply With Quote