Pozdrav ekipa,
idem polako u potragu za novim TV-om pa bi mi svaki savjet/preporuka/mišljenje bili od koristi ... znači, pomagajte
Situacija je ovakva:
dnevni boravak sa udaljenošću gledanja od cca 2,5 do 3,5m (mislim da bih možda čak bio sasvim zadovoljan i sa 43", ali recimo 49" mi je max), sa potrebom (nažalost) povremenog gledanja i iz kuta od cca 45-60° (iz tog razloga pretpostavljam da bi se trebao fokusirati na IPS panele, ali oni imaju slabije boje i kontrast od VA, ako se ne varam??)
Namjena: vjerojatno 80% vremena "klasični" tv program preko Bnet kabelske (znači bitno da može relativno kvalitetno prikazat i "standardni" signal) ... tu i tamo da se može spojit lap/stick/hdd/i sl. za zavrtit koji filmić u većoj rezi sa normalnim prikazom titlova, funkcionalan wi-fi ... future proof koliko može biti ... eh, da ... i gejmanje mi
nije bitan faktor.
Nisu mi neophodne niti prevelike softverske mogućnosti, samo da sve glatko radi bez lagova i da je ergonomičan (i daljinski naravno) ... alergičan na te stvari jer me moj 5-6 g. stari Philips ubija sa ove dvije stvari (soft i daljinac) pa sam se zakleo da Philips (ovo je već drugi TV Philips kojim općenito nisam zadovoljan) više neću ni pogledati. Jer inače imamo i Panasonic (starija plazma, ali nebitno) koji je 3 klase ispred po tim pitanjima u odnosu na ovaj Philips, a starija je i u sličnom cjenovnom rangu plaćena ...
I da ne duljim, još naravno za kraj i budžet ... recimo nekih cca 5k kn ... ali ako se treba mrvicu i više rastegnuti, radije ću još malo skupljati lovu nego uzeti nešto sa čim dugoročno ne bih bio zadovoljan.
Unaprijed se zahvaljujem!