Citiraj:
Autor Roberto
A kao da je Ukić neš odigrao 
|
Citiraj:
Autor windfucker
Nema veze, vezati ga lisicama za Ukića pa onda za klupu, i riješeno 
|
Da, vatre ima i zanimljivih kombinacija, no ja bih opet istaknuo: jučer se Španjolska došla nadigravati sa nama, zagrizli su samo u završnici i to je to.
Nije to benchmark ničega, zapravo.
Tek kada budemo imali igru protiv agresivne obrane koja ne daje niti milimetra prostora za kreaciju, dakle kada budemo znali izaći na kraj sa protivnikom koji "grize", imo, tek onda možemo pričati o nečemu.
Za sada se naši oslanjaju na individualne pokušaje, centri nam uopće ne postoje, svi se žale na odbijance u obrani koje ne skupljamo, mene više smeta što nema učinka iz reketa u napadu, "petice" su nam mrtve, igru leđima prema košu kao da se to više nigdje ne uči u klubovima... dapače, čak i uspješne ulaze sa krila možemo nabrojati na jednoj ruci u sve tri utakmice do sada.
Sve se svodi na šuterske učinke sa distance "5+" ili kontru tu-i-tamo... ma, jebeš to.
Baš protiv Crnogoraca se vidi šta kvalitetna, kompletna petica znači za tim, u ovome slučaju njihov, jasno. Jednostavno sa takvim igračem svi drugi na parketu
smiju pogriješiti, to znaju i daleko rasterećenije igraju.
Nisu gubili glavu i skoro su nas prestigli. Centar i onaj Rice, crnac, skoro su nas kombinirano sami dobili.
A Španjolci su, ponavljam još jednom, samo zadnjih nekoliko minuta igrali "u petoj".
Ovo je sve još "mačku o rep".
Daj Bože da sam u krivu, ali...