View Single Post
Staro 05.09.2017., 23:30   #1316
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor mandak Pregled postova
Taman kad je prošlo godinu dana od kad sam ga kupio otišla matična ploča, ali nije bio boot loop. Promjenjena nova matična ploča i sad imam još dvije godine garancije. Čitao sam ja da mu baterija nije dobra u odnosu na mobitel, ali nisam mogao vjerovati da je ovako loša. Problem je bio iznos novca koji sam mogao dati za uređaj. A ništa. Što je, tu je. Do daljnjeg ovako. Hvala na odgovorima.
Ako ga misliš imati još neko vrijeme (tipa godinu dana), možda ti nebi bilo loše investirati u dodatnu bateriju i/ili kakav Powerbank od recimo 10000 mAh pa kad nekam ideš da uvijek imaš soka za mob. Nije neka lova ali si barem bez brige.
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
mene zanima jedna stvar. U sto blejite na mobitelu da imate 8 sati screen on time? to valjda stavite film pa gledate na njemu doma na wifi-u, ili sto? Jos mi NIJEDAN mob nije izdrzao duze od 5 sati. ne igram se na mobitelu i ne gledam filmove/serije.
Zar nismo postigli neki koncenzus da je SoT totalno nebitna stvar za merenje autonimije baterije?
Ja na S7 mogu imati SoT 7h po punjenjenju, a mogu imati i 4.5h. To je više manje nebitno. Sad na moru imam 2 crtice 4G signala (od 4) i malo tapatalka, malo vibera i firefoxa i odeeeee. 30% pocici samo tako za 40 minuta. A opet na WiFiju kad sam doma, nekad punim svaka 2 dana. Sad na moru punim 1x dnevno sigurno, nekad i 2 jer slab signal ga ubije.
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Jebiga frende, sa četvorkom budi spreman da uvijek imaš punjač kod sebe i da stalno visiš na utičnicama
Posebice ako ideš na kakva putovanja
Ja sam u Italiji na aerodromu sjedio na podu kraj utičnice
Savjet tebi kao i kolezi Mandaku powerbank + dodatna baterija uvijek puna

@mob
Brko je offline   Reply With Quote