View Single Post
Staro 05.09.2017., 15:36   #5
Busola29
Guest

Citiraj:
Autor vedranzeman Pregled postova
Nažalost sve ovo izgleda kao grafička koja je krepala.
Kod Viste i novijih Windowsa čim instaliraš drivere grafička se intezivnije koristi za prikaz sučelja (Aero ili Metro interface) i odmah se vidi ako je grafička u banani.
Ma nije tako baš ... Grafička radi svoj posao bar doneke čim prikazuje se slika , treba napraviti stres test, provjeriti kako je spojen monitor, provjeriti temperature u safe modu, provjeriti da li su windowsi nekom nadogranjom zdrmali drivere.

Evo zadnji komp što sam imao na popravku (nestao zvuk i nemoguće ga je bilo vratiti - bez veze sam potrošio 3 sata prčkanja po system registriju i čemu već ne...) je baš zadnja nadogradnja Windowsa zdrmala, jer driveri za zvuk nisu se podnosili sa nadogradnjom. Nakon reinstalacije windowsa i podešavanja na manualnu nadogradnju Windowsa, kompić prodisao i pjeva ko pravi... Windows 10 u dosta slučajeva su me razočarali kakve probleme mogu napraviti!

Ps. grafička je uginula kada komp pri paljenju ne prikazuje sliku , pri otkazivanju je kada baca artefakte na ekranu, a nepravilno radi kada pod opterećenjem se slika smrzava ili kada igre i windowsi se ruše u nekom nepravilnom intervalu...

Mislim iako nisam siguran da imaš softverski kvar.

Zadnje izmijenjeno od: Busola29. 05.09.2017. u 15:41.
  Reply With Quote