Citiraj:
Autor devaa
Pa ne znam ja vidim da svi ocekuju fotografije visoke kvalitete pa onda se pitam zasto si ne kupite dlsr-a pa nijedan mob ne radi ni solidne slike u uvjetima slabijeg osvjetljenja i sa svakom nadolazecom godinom svi se iznova tome cude... Ako slikate pejzaze, skulpture i ne znam sta sve ne, onda zasto se cudite mojoj kritici na vase kritiziranje kamera mobitela. Evo nisam se ovdje dosao svadati, al fakat smijesno je vise. Nemojte me krivo shvatiti ali nisam jos naletii na neku kameru na mobitelima da me ostavila wow, a ni nece tako skoro, apple je cak i na dobrom putu ka tome..
Powered by LG G6
|
Istina, očekujem od smartfona da ima što bolju kameru, naravno za povremeno korištenje, a za povremeno korištenje ne treba dslr, ekipa traži da ima sve u jednom da ne tegle fotiće, dslre i te gluposti skupa sa smartfonom..
Znači, smartfon uz primarnu namjenu traži se i što bolja kamera na mobu, a danas je ponuda na tržištu ogromna po tom pitanju..
Ha čuj ni ja još nisam naišao na dslr a da je slika na njemu bila wow
A di s Epl izvukao, pa oni su majstori za softverske stvari što se tiče kamere, al općenito, ak se traži što bolja kamera tj fotić, onda se ne kupuje ajfon..
Gledam ovaj V30 ne znam, fotić je prosječan, al ekipa valda pada na otvor blende (f1.6) i eto ti potencijanih kupaca
Ma nema svađe, bitno je tu podjelit mišljenje, a još lijepše dok su različita