Citiraj:
Autor dada-as
Pa da trejdas s ovako kratkim timeframeovima pa u njamanju ruku ili moras biti najveci sretnik na svijetu, a ni onda te nece ici ili moras biti velemajstor kao sto je Bloodthorn.
Ljudi bi htjeli to replicirat sto ti radis, i ja bi htio, ali ja sam svijestan da to nemogu. pitao sma te dali koristis kakve indicatore davno prije rekao si da ne, znaci nemogu nikako replicirat to sto ti koristis buduci je sve bazirano na iskustvu.
|
Glupost, pa nije bloodthorn rođen kao profesionalac. I on je nekoć bio noob, samo ga je iskustvo koštalo vremena, živaca i novaca. O gubicima se naravno ne priča, svi se volimo pohvalit samo dobicima.
Citiraj:
Autor dada-as
Pa neznam zasto ljudi uopce pitaju kako to radis kada je sve na tvome osobnom iskustvu i ti jednostavno znades kada uci i izaci, dok jedan tu forumas koji ovo nikad nije radio nezna i to ga moze kostati jako puno love. tako kako si ti u 1 minuti zaradio puno, tako moze on u jednoj minuti izgubiti puno...
Zato i ja apeliram na oprez.
|
Dobro je da apeliraš na oprez, mislim da bi svatko tko ulazi u ovo trebao biti svjestan da je ovo svojevrsno kockanje.
Ali da ljudi ne pitaju kako netko trejda? Zašto ne bih pitao? Pa evo i sad sam nešto naučio zahvaljujući njemu, najviše koliko je takav jedan trejd profitabilan, ali i još više riskantan kad sam vidio pullback nakon kratkog rasta.
EDIT: Kao što rekoh, svaka čast na iskrenosti
Citiraj:
Autor bloodthorn
Prvi moj "ozbiljan" trejderski dan. Uđem u hype s 0.5 BTC-a, zavrsim na 1.5 BTCa. Napravim depozit još 1.2 BTCa što je ukupno 2.7 BTCa. Kupim coin na samom vrhu. Od krene naglo padati. Prodam na kraju sve za 1 BTC. Kao što vidite jako puno sam uložio da bi danas mogao uspiješno hvatati ovakve situacije.
|