Citiraj:
Autor Neo-ST
Mislim da sam našao način kako sjebat Matrix i Murphyjev zakon koji me prati kod trejdanja (za one koji ne znaju, to je ono kad nešto kupiš pa počme padat, ili prodaš jedva da se izvučeš pa počme rasti).
Znači novac koji mislite potrošiti (recimo 1 BTC primjera radi), podijelite tako da sa 0.5 BTC kupite tu valutu na X cijeni. Recimo na 450.000 satoshija.
Primjetit ćete kako odmah nakon toga ta valuta počinje padati.
E! Onda preostalih 0.5 BTC postavite na limit buy malo niže od toga, recimo na 400.000 satoshija.
Eksploatirali ste glitch u Matrici i sada sustav više neće znati kako da vas s*ebe jer ne želi da jeftino kupite niti da dobro prodate, te će cijena te valute vječno varirati od 410.000 - 450.000 satoshija
Osim ako vas baš mrzi, onda će vam proći limit buy na 400.000 i nastaviti će padat 
|
Bravo! skužio si!

Jedna od mojih starijih transakcija koje sam već objavio tu na forumu...
Citiraj:
Autor Uzi84
Ajde bloodthorne daj neko misljenje. Dal izac iz tenxa i omga pa uletit u mco
|
Koliko sam upratio, imao si dobrih transakcija do sada, OMG bi mogao još gore ići. Volumen mu je masivan... TenX trenutno poprilično stabilan. Monaco luduje. Moglo se stvarno dosta danas zaraditi, od sinoć je imao 3 ogromna skoka i u svakom se moglo okrenuti po 30%. Samo treba strpljivo pratiti i probati ga kupiti za što nižu cijenu.