View Single Post
Staro 26.08.2017., 07:25   #9221
Matta
El Mattador
Moj komp

Matta's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor leonardo Pregled postova
TCL se na europskom tržištu do sada prodavao pod markom Thompson. Proizvod jeftinih Shenzhen komponenti i niske cijene prodavao se u Njemačkom REAL-a i drugim trgovinama tipa Konzum ali nikada nije uspio zabilježiti veći tržišni uspjeh. Oni veće platežne moći su rađe kupovali priznate marke, drugi dio je kupovao Medion (Lenovo) u LIDL-u.

TCL drži veliki dio tržišta, ali to je uglavnom Azija. Na američkom tržištu su tek 2-3 godine i bilježe vrlo dobre prodajne rezultate preko Amazona, ali amerima možeš lako prodati dosta gluposti.

Po meni ukoliko nisu napravili veliki zaokret u poslovanju, strah me je da će kupci dobiti Thompsona u metalnom kučištu, a sve pod motom da ne mogu kupci pokvariti toliko televizora koliko ih oni mogu proizvesti.

Hvala na informaciji.
Darko, na HD Televizija portalu, je slabiji model testirao i prošao je poprilično dobro, s obzirom na cijenu. Ne mogu naći review ove jače serije.
Nema veze što je TCL kinez, i što je radio slabije modele. Najviše me podsjeća na Xiaomi u mobilnom svijetu, koji nudi top-tier mobitele po dosta nižoj cijeni.

EDIT:
Našao, http://www.startlr.com/android-tv-ul...than-1000-e-2/
Nije loše, s obzirom na cijenu, 835 EUR iz Italije.

Zadnje izmijenjeno od: Matta. 26.08.2017. u 07:34.
Matta je offline   Reply With Quote