Tema
:
Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke
View Single Post
25.08.2017., 19:56
#
20931
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp
Datum registracije: Aug 2006
da, ona se jedva popela do gore sa onim svojim aparatusom za disanje i to su se prvi put poljubili i onda su svi zapljeskali i to je bilo onak... meh... bezze, klasika.
ALI kad je skupio onog svog već slijepog frenda i nju u crkvu da čuje oproštajne govore za sprovod, mislim da sam za sam taj čin znao kako neće dobro završiti po mene, pa ovaj kaže da kad mu za nekoliko godina dođu i ponude neke robotske oči da vidi ponovo i da će ih ovaj poslat u pizdu materinu jer ne želi vidjet svijet u kojem nema njegovog najboljeg frenda... ma samo sam tražio šeksovo zvonce iz sabora da zvonim i da kažem DAJTE VIŠE LJUDI
i to još nije bilo dosta nego je još i njen govor trebalo odslušat, a i sam kraj kad leži i "okey" - opet zvonce
Jest, bilo je "zvonce" trenutaka
I lijepo i tužno i sretno u isto vrijeme... zafrkana kombinacija.-->
Citiraj:
Autor
syss
da, ona se jedva popela do gore sa onim svojim aparatusom za disanje i to su se prvi put poljubili i onda su svi zapljeskali i to je bilo onak... meh... bezze, klasika.
ALI kad je skupio onog svog već slijepog frenda i nju u crkvu da čuje oproštajne govore za sprovod, mislim da sam za sam taj čin znao kako neće dobro završiti po mene, pa ovaj kaže da kad mu za nekoliko godina dođu i ponude neke robotske oči da vidi ponovo i da će ih ovaj poslat u pizdu materinu jer ne želi vidjet svijet u kojem nema njegovog najboljeg frenda... ma samo sam tražio šeksovo zvonce iz sabora da zvonim i da kažem DAJTE VIŠE LJUDI
i to još nije bilo dosta nego je još i njen govor trebalo odslušat, a i sam kraj kad leži i "okey" - opet zvonce
Jest, bilo je "zvonce" trenutaka
I lijepo i tužno i sretno u isto vrijeme... zafrkana kombinacija.
- 2x Arendal 1723 S monitors, 1x 1723 S center, 4x 1961 height, 2x 1961 surround, XTZ 12.17 EDGE
Amps
- Marantz Cinema 40 + ROTEL RMB-1585
Igorr
Vidi profil
Pronađi još poruka od Igorr
Moj komp
CPU:
AMD Ryzen 5900X, AC Freezer II 360
MBO:
GIGABYTE X570 AORUS ELITE
RAM:
64GB (4x16) 3600MHz cl16
HDD:
1TB M.2
VGA:
Sapphire RX 6800 XT Nitro+ SE (@2.5GHz, 1050mV)
Napajanje:
Antec HCG750W
Monitor:
DELL U3223QE
Win11
Ostalo:
Fractal Meshify 2 White TG