Tema
:
Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke
View Single Post
25.08.2017., 16:14
#
20929
syss
Moderator
Moj komp
Datum registracije: Nov 2003
Gledao sam ga ima već dosta pa se ne sjećam više točno, ali znam da mi je imao jedan dio gdje me malko prosralo.
Nešto su se pentrali po onom muzeju/domu od Anne Frank ili tako nešto, pa su se u nekom trenu poljubili a svi su počeli pljeskati.
Ono... proljev me uhvatio
Ali osim takvih par sitnica mi je film jako dobro sjeo.
da, ona se jedva popela do gore sa onim svojim aparatusom za disanje i to su se prvi put poljubili i onda su svi zapljeskali i to je bilo onak... meh... bezze, klasika.
ALI kad je skupio onog svog već slijepog frenda i nju u crkvu da čuje oproštajne govore za sprovod, mislim da sam za sam taj čin znao kako neće dobro završiti po mene, pa ovaj kaže da kad mu za nekoliko godina dođu i ponude neke robotske oči da vidi ponovo i da će ih ovaj poslat u pizdu materinu jer ne želi vidjet svijet u kojem nema njegovog najboljeg frenda... ma samo sam tražio šeksovo zvonce iz sabora da zvonim i da kažem DAJTE VIŠE LJUDI
i to još nije bilo dosta nego je još i njen govor trebalo odslušat, a i sam kraj kad leži i "okey" - opet zvonce
-->
Citiraj:
Autor
nub
Dear Zachary: A Letter to a Son About His Father
Još jedan film koji treba zaobić, osim ako baš imate želju osjećat se kao da vas je probavio kombajn.
nemoj mi ni davat ideje
Citiraj:
Autor
Igorr
Je, dobar je film
Preporuka i od mene.
Gledao sam ga ima već dosta pa se ne sjećam više točno, ali znam da mi je imao jedan dio gdje me malko prosralo.
Nešto su se pentrali po onom muzeju/domu od Anne Frank ili tako nešto, pa su se u nekom trenu poljubili a svi su počeli pljeskati.
Ono... proljev me uhvatio
Ali osim takvih par sitnica mi je film jako dobro sjeo.
da, ona se jedva popela do gore sa onim svojim aparatusom za disanje i to su se prvi put poljubili i onda su svi zapljeskali i to je bilo onak... meh... bezze, klasika.
ALI kad je skupio onog svog već slijepog frenda i nju u crkvu da čuje oproštajne govore za sprovod, mislim da sam za sam taj čin znao kako neće dobro završiti po mene, pa ovaj kaže da kad mu za nekoliko godina dođu i ponude neke robotske oči da vidi ponovo i da će ih ovaj poslat u pizdu materinu jer ne želi vidjet svijet u kojem nema njegovog najboljeg frenda... ma samo sam tražio šeksovo zvonce iz sabora da zvonim i da kažem DAJTE VIŠE LJUDI
i to još nije bilo dosta nego je još i njen govor trebalo odslušat, a i sam kraj kad leži i "okey" - opet zvonce
Zadnje izmijenjeno od: syss. 25.08.2017. u
16:22
.
syss
Vidi profil
Pronađi još poruka od syss
Moj komp
CPU:
Intel i7 2600K, Corsair H110
MBO:
Gigabyte GA-P67A-UD4-B3
RAM:
2 x 4GB Kingmax Hercules DDR3 1600Mhz
HDD:
Samsung 840 EVO Basic 120GB, Hitachi 1TB, 2 x WD Green 2.5TB
VGA:
Gigabyte R9 270X Windforce OC
Napajanje:
Corsair AX760
Monitor:
Dell UltraSharp U2412M, Panasonic 37PV70 PDP
Windows 7 Enterprise 64bit
Ostalo:
Corsair Obsidian 650D, TerraTec Cinergy 2400i DT, Logitech G510, G400 i Z5500, Microsoft MCE Remote