View Single Post
Staro 23.11.2005., 21:59   #41
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
@psf[i]-[Tomek]

Ja sam mislil na to kaj si napisal da XL s uključenim filtrima parira 7800GS, a ti si u svojem prijašnjem postu napisal (mislil) obrnuto, pa sam te zato scitiral.

Kaj se tiče toga da sam je ATi-fil, to ti ne stoji. I sam znaš koje sam ja sve kartice (proizvođače) imal na popisu dok sam kupoval grafičku. To kaj sam na kraju kupil ATi-jevu grafički to je stvar okolnosti. Ja kupujem ono kaj meni treba (i za kaj imam i mislim odvojiti pare), a ne ono kaj diktira tržište i razno-razni recenzenti. Moremo se svi na ovom podforumu pravdati do bola koja je grafička, tj. od kojeg proizvođača je bolja i na kraju nemo ništ postigli. Oni koju godinama kupuju GeForce grafičke (a tu spadaš i ti) budu uvijek zagovarali nVidiu, a oni koji kupuju ATi-jeve grafičke budu pak ''kovali'' ATi u zvijezde i tome nikad kraja. Mene i tak boli briga kolko vrti najnoviji GeForce i dal ga Radeon ''prati u stopu'' ili mu nije do koljena. To kaj masa ljudi pati na skupo i novo, te moraju vrteti sve igre u bolesnim rezolucijama s još bolesnijim postavkama..........to je čisti apsurd i glupost.
McG je offline   Reply With Quote