Citiraj:
Autor Blaster32
Ljudi su očekivali neke vijesti vezane za širenje na Japan/Koreju a na kraju su nakon 3 dana najavljivanja dobili informacije o konferenciji koja će se održati 17.10. na kojoj će gostovati Tim Berners Lee i šef Federalnih rezervi Ben Bernanke. Spomenuto zapravo potencijalo jest dobra stvar pa se nakon početnih emocija dip sada primirio i stagnira na 5500 satoshija (pao je sa nekih 6800 u par minuta). Ako si kupio kad je bio po 3600 onda prodaš ako nisi, čekaj listopad.
https://swell.ripple.com/
Neki čak predviđaju spajanje sa Swiftom ili neku vrstu kolaboracije. Mislim da će nakon ove konferencije bit puno jasnije, a s obzirom da su igri megalomanska imena (otac weba i šef federalnih rezervi) ovo bi moglo dodatno zacementirati status Ripplea kao jednog od najozbiljnijeg igrača na području kriptovaluta. Na kraju pak sve ovisi koliko će gurati svoj XRP u sve to, al s obzirom da je riječ o privatnoj kompaniji, misli da će imati itekakvog interesa da ga proguraju s obizirom da imaju 60% zaliha u svojim rukama i totalnu kontrolu nad tim, što dokazuje i relativna stabilnost valute koja nikad nije prešla 50 centa a i već se dugo održava na razini ispod/oko 30 centi. Što je opet važno za banke jer se sva ova platforma i radi za njihovo poslovanje jel.
.
|
Najljepše zahvaljujem kolega. Nisam trenutno u mogućnosti sam pratiti kaj se događa, samo škicnem blockfolio i kaj se tu dešava...
Kupio sam ga na oko 5k, hodlam.
Edit: Stvarno mislim da bi on mogao ozbiljnije gore. Danas sam htio malo odtradeat, ali dugoročno sam i tu in.