Citiraj:
Autor Mommistake
Danas rezervirao The Dark Tower u Cinestaru, kad ono, pogledam IMDB i piše razočarenje godine... Ok, preskačem 
|
Pa i je i nije. Film skroz okej počne, traje, sve ide i odjednom završi u par minuta. Premalo su objasnili cijelu radnju i mrvicu je ofrlje napravljen, ali daleko od razočaranaja godine.
Citiraj:
Autor sinisa1989
Pogledao Dunkirk. Čuo sam samo pozitivne komentare, no očito sam previše očekivao. U globalu dobar film s dobrom glazbenom podlogom i scenama od kojih se naježiš, ali ništa posebno.
|
Taj sam film više shvatio kao jednostavno dva sata doživljaja rata i strke, nisam očekivao neku radnju - to sam i dobio. Da me netko pitao, a da nisam ništa znao o događaju, ne bih mu vjerovao da je tamo bilo 300+k ljudi, po filmu bih rekao max 30k. Super da nije koristio CGI, ali opet ne valja ići u ekstreme. Moglo se to fino, suptilno doradit kroz par kadrova.
Citiraj:
Autor Master_Hrc
Pogledao Atomic Blonde ovaj vikend...stvarno ugodno iznenadjenje...Soundtrack mi je vrh vrhova...atmosfera mi je isto super...ono Berlin i ugođaj opcenito...Šarlize mi je brutala kao i njena frendica  )))
Definitvno se isplati pogledati...
|
Jes, super je film, super su uklopili glazbu i odlično su dočarali vibe i doživljaj. Možda opet fali mrvicu težine i razrade u scenariju, ali skroz okej je.
Citiraj:
Autor Princ288
Pogledao valeriana neki dan - 4/10 i to na temelju vizualnog dijela, inace, prica tupava, predugo traje film, neke stvari ful slicne starwarsima
|
Valerian koliko je hypean je debelo razočaranje godine. Nisam niš posebno ni očekivao, a dobio sam doživljaj debelo ispod toga. Onaj klinjo koji se pravi tough je nevjerojatno iritantan, a kad je Cara Delevingne highlight filma, znaš koliko je sve ostalo loše.