View Single Post
Staro 18.08.2017., 22:29   #718
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
@Gigi

Koliko sam geldao reviewe onda, ekipa je imala test bencheve na stolu i u klimatiziranim sobama. I tukla je limit. Kartica u kucistu ispod stola, ili u toplije vrijeme bi bila jos gora kombinacija. Kako se god okrene, taj fiasko se nebi trebao dogadjat. Ni crvenima ni zelenima.
Tukle su kakav limit, tdp, temperaturni? jedino sto mi pada da cooler nije dobro nasjeo pa grafa moze throttlati ispod base clocka zbog temperature, sto se tdp limita tice ona je fiksno postavljen u biosu i sumljam da neki proizvodjac nije testirao da mu tdp limit ne dozvoljava postizanje base clocka.
Ako grafa, bilo nvda iki ati nisu u stanju drzati base clock onda je to neispravan proizvod zreo za reklamaciju.
Dosta ljudu mjesaju boost clock sa base clockom, eto naveo je manuel, mislim da se radi o kolegi hcs-u.
Btw. kupio od njega rx470, majna 24/7 vec pol god nikqkvih problema, decko bio sasvim ok kad sam kupovao.
Drugi par carapa je sto gbyte, msi, asus i ostali lupaju brojke 1300, 1350 MHz na kutiju i na stranici pa onda u shopovima to samo prepišu....prevari ekipu koja onda misli da je to stalni clock, i nije ljudima za zamjeriti jer svi zele videti sto vecu brojku

Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 19.08.2017. u 00:34.
Gigi1 je offline   Reply With Quote