View Single Post
Staro 17.08.2017., 14:57   #8904
Rista
Premium

Rista's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor zupy Pregled postova
Imam satelitsku sa 3 tunera, 2 antene, motorom, 10 lnb-eova , par komada medija playera itd i opet se 80% vremena gleda SD (ili muljavi hd od naših providera)...
Ne sjecam se kada sam gledao nesto u SD zadnji put. Evo otkada sam kupio zadnji TV nijednom. Jubito, Netflix za filmove, serije, ako nema onda DLNA streaming sa kompa, za sport ako zelim imam satelitsku. Ne pada mi cak ni na pamet nesto sto bih gledao a da nije dostupno u HD

Citiraj:
Autor -POP- Pregled postova
Uzeo samny 55" ks8002. 8550kn. Nema ekran anomalija, prste od majstora sto mi u trgovini pokazivao da je citav obrisao carobnom krpom. Sve u svemu zadovoljan, sliku porihtao s postavkama na forumima. Tv svakako ima i mana i prednosti ko svaki. Za objektivniji dojam treba par dana.
Koliko svjetla imas u prostoriji? Pregledaj sa flashom od mobitela ekran. Tako sam i ja mislio da je moj cist dok ga nisam stavio u prostoriju sa dosta svijetla. Te prste od majstora vrlo vjerojatno samo mislis da si ocistio. Pogledaj odsjaj zida ili neceg svijetloga na tom mjestu, vjerojatno imas plavkastu mrlju.
Rista je offline   Reply With Quote