View Single Post
Staro 15.08.2017., 09:34   #20884
Old.machine
Premium
Moj komp

Old.machine's Avatar

Datum registracije: Feb 2016

Nakon što ubije Aliena u onoj špilji i vidi da je Android vidno razočaran time te nakon što ga Android provede kroz svoju kolekciju testnih subjekata, lik na njegov zahtjev pogleda u ono jaje

film je reciklaža starih dijelova, Ridley je htio igrati na sigurno ali ovo je žešći fail - 4.5/10

@arrow ako nisi pogledaj i Solaris. Ja sam ga gledao davno ali ostao mi je u super sjećanju
-->
Pogledao zadnjih dana par katastrofa:

The mummy - generičko nemaštovito smeće, jedan od najgorih filmova koje sam pogledao ove godine - 2/10

Terminator Genisys - od svih mogućih opcija oni se ponovno vraćaju u prošlost i uz to poništavaju originalnu vremensku liniju. Zar je tako teško bilo napraviti rat u budućnosti i završiti franšizu na jedan pristojan način?!?! - 5/10

Alien Covenant - Gluplje i nelogične postupke likova kao ovi već dugo vremena nisam vidio

Nakon što ubije Aliena u onoj špilji i vidi da je Android vidno razočaran time te nakon što ga Android provede kroz svoju kolekciju testnih subjekata, lik na njegov zahtjev pogleda u ono jaje

film je reciklaža starih dijelova, Ridley je htio igrati na sigurno ali ovo je žešći fail - 4.5/10

@arrow ako nisi pogledaj i Solaris. Ja sam ga gledao davno ali ostao mi je u super sjećanju
Old.machine je offline   Reply With Quote