View Single Post
Staro 12.08.2017., 15:07   #8756
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Rista Pregled postova
Istina je da OLED bijela ima taj zelenkasto plavkasti stih kojeg se ne mozes u potpunosti rijesiti. Ali ono sto mene vise osobno smeta je ABL. Plazme se nikada nisu rijesile toga. Stovise, ABL je postao jos agresivniji na zadnjim modelima.

https://www.youtube.com/watch?v=Yqx_9P645wY

Onako realno i OLED i high end LCD danas izgledaju odlicno. FALD LCD po danu ima istu crnu kao OLED a pobjedjuje u svijetlim scenama. U mraku je OLED bolji to nije upitno, ali FALD LCD + bias light daje gotovo iste rezultate. S obzirom na razliku u cijeni i jos pokoje preferencije, nije uopce cudno da nekome i LCD moze biti no brainer kupnja.
Al uz te nedostatke od koje oled pati, ekipa je i dalje zaluđena oledom i sve mi se čini da je to radi crne boje, jer to je sad aktualno pošto se lcdu cijelo vrijeme to spočitava, a imam osjećaj da je pored navedenih mana i visoke cijene, oled kod pojedinaca je no brainer..

Očito ih nedostaci na oledu ne zanimaju, valda na sam spomen oleda, većina pomisli: " to je to, nema se tu kaj puno mislit" samo iskrcaj vagon love i vozi..
zvonac je offline   Reply With Quote