Citiraj:
Autor darkijas
To sto netko nije uocio burn-in na plasmi ne znaci da ga nije bilo. Kao sto sam vec rekao,treba ga znati naci. Ja sam nedavno gledao 2 komada 50st50 i na jednoj 42g30,sva tri komada su imala primjetan burn
|
ovo mi je tako blesav pristup, znaci ako ja gdje sjedim na kaucu ne mogu vidjeti nikakve anomalije na slici, onda me ne jebe ako se negdje primijeti sa pola metra udaljenosti neki mali burnin, iako je to u vecini slucajeva image retention kojeg se moze rijesiti
osobno sam imao 3 razlicite plazme, frned dvije, treci frend jednu, i nijedan od nas nije imao problema sa burn inom.
eno moja vec dvije godine roka po djecjim crticima, pa zavrsi, pa ostane Bell logo po sred ekrana, desi se iamge retention, ali nestane nakon nekog vremena.
aj, barem se prestalo pisati o plinu koji treba nadopunajvati u plazmama, sada je burnin aktualan.
a kako je netko i napisao, vidjao sam LCD-e sa gorim burninom nego plazme... a ako svoje stavove iznosite na temelju izlozbenih primjeraka u trgovinama, koje se ne gase 24/7 sa max brightnessu i dynamic contrastu, onda gubite legitimitet svojih postova.