View Single Post
Staro 11.08.2017., 12:15   #8722
Libertus
Premium
Moj komp

Libertus's Avatar

Datum registracije: Jul 2017
Citiraj:
Autor Rista Pregled postova
To sto nisi cuo ne znaci da nije rak rana tehnologije. Za plazmu se uvijek pricalo da je bilo "samo na prvim modelima" sto je totalna neistina, a kod OLED-a situacija je jos puno gora jer se pikseli "trose" jos brze i to ne ravnomjerno. Eliminiralo problematiku jedne, donijelo probleme druge tehnologije i + jos par novih. Dakle standard
Citiraj:
Autor tascam Pregled postova
Imao sam 5-6 plazmi u rasponu od 2006-2013 i niti na jednoj nisam vidio burn in, iako nisam pazio na statičku sliku, formate i sl.

Ako se kao što kažeš na Oled-u troše pixeli-imaš jamstvo 5 godina i to jamstvo pokriva.

Ali u jamstvo ti neće ući probijanje pozadinskog,siva umjesto crne i da ne nabrajam dalje.
Rista je dežurna baba roga za OLED televizore na PCE. Nesmije nitko ništa reći protiv tog Sony tv-a, niti nitko pohvaliti OLED jer odma Rista uleće klizeći.

Plašiš ljude s burn in kojeg je nekoć bilo i nitko ga od tada nije vidio. Moja plazma je odradila 50% radnog vijeka na RTL kockici (logo jelte na istom mjestu), nisam doživio da se nešto zapeklo, a jedan je od prvih Panasonic modela.

Tako da, prestani spominjati burn in kao problem, nema ga, zadnji puta bio 2007. U izložbenim primjercima, na najjačoj svjetlini i istoj slici godinu dana i LCD se zapeče.
Libertus je offline   Reply With Quote