Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.08.2017., 14:32   #31069
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Sve je to krasno i bajno ali recimo na našim autocestama su često ograde prilično niske a u ljetne dane ima puno turista i putnika na tim autocestama pa definitivno u tom slučaju će duga svjetla smetati onima ispred pa i onima koji ti idu u susret. Poseban je problem mentalitet naših vozača koji u većem broju slučajeva ne gase ta duga svjetla kad netko nailazi ili ih gase prekasno. Jedno je teorija a drugo praksa i "tradicija" lokalnog naroda...Opet ako ti se po ljeti potrefi da je nešto rjeđi promet opet ga ima i moraš stalno gasit palit.
Inače vaša duga svjetla svaki će put sočno pozdraviti posebno vozači buseva, kamiona i kombija. Oni baš vole vaša duga svjetla.

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Maglenke su obavezne po svuda

U zadnje vrijeme mi ovi s novim autekima pale maglenke umjesto kratkih svjetala (iako kratka nisu obavezna kod nas po ljeti). Valjda da se bolje vide te lepe ledice i njihovi auteki.
Inače ja bi uveo obavezno paljenje kratkih svjetala i po ljeti jel nisu uvijek supersunčani uvjeti a osim toga bolje se auto uočava dok ima svjetla. Čak sam primjetio da dosta ljudi ima kratka upaljena i po ljeti. Bar po Zagrebu. Ima nas dosta koji imamo podzemnu garažu pa valjda neki i zaborave ugasiti haha

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 09.08.2017. u 14:38.
Tvrdi je offline   Reply With Quote