Citiraj:
Autor Nikky
To je bar lako, dovučeš Lan kabel gore i staviš neki AP / Router koji ima više Lan portova,
recimo TL-WR841/842/843, konfiguriraš ga kao AP vulgaris ...
Međutim spominjao si da bi htio dovuči i IpTv za Set-Tob Box, za njega riješiti bi trebao dovući dodatni Lan kabel (ukupno 2) ili da ovog jednog "podijeliš" na dva 100 Mb linka ...
Pričali smo o tome više puta pa potraži, u osnovi 1. Lan kabel je po standardu 1-2 i 3-6 sa odg. bojama / paricama a 2. preostale parice krimpaš u drugi konektor isto 1-2 i 3-6.
Samo obratiš pažnju po kojim paricama si šta "poslao" prilikom spajanja.
Set-Tob Box obično traži direktni spoj na gl. router na Lan3 ili Lan4.
That's it 
|
Ipak mislim da je ova opcija koju predlazes Nikky ipak bolja sa routerom to rjesiti ,samo sto bi ja recimo ipak uzeo ovaj bolji sto ima u sebi 1gigu TP-LINK TL-WR1043ND WiFi router 2.4 GHz 450 Mbit/s brzine preko lan kabla,mislim ako uzimam onda cu odmah uzeti na mozda malo duze staze s tim sto bi mozda ovaj tp router ipak stavio dole u prizemlju a ovaj sad sto je dole experia v8 stavio bi gore ,dhcp bi mu iskljucio ,staticku adresu dodijelio i wifi bi ostavio naravno stavio bi na drugi kanal ,mislim da je ovo ipak najbolja opcija , e sad to je ja mislim

da li je ovo sve ovako u redu molio bi za odgovor....